سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]

محصولات ویژه

لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :190
بازدید دیروز :279
کل بازدید :557432
تعداد کل یاداشته ها : 561
103/9/5
5:40 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
حسین[7]
باسلام هدف این وبلاگ،گردآوری پیشنهادات تحلیلگران موفق بورس است.

-----
خبر مایه
------ -----
لوگوی دوستان
 

-----
فرمول قیمت گذاری خوراک پالایشگاه‌های نفت خام تعیین شد
خبرگزاری فارس: دولت به منظور تشویق سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنایع نفتی فرمول قیمت گذاری خوراک پالایشگاه‌های نفت خام را تعیین کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ، با تصمیم نمایندگان ویژه رئیس جمهور در امور نفت ، وزارت نفت مجاز شد از طریق شرکت‌های تابعه به منظور تشویق سرمایه گذاری بخش غیر دولتی نسبت به قیمت گذاری خوراک پالایشگاه‌های نفت خام اقدام نماید.
دولت با این تصمیم ، مهمترین مانع حضور بخش خصوصی در صنایع پایین دستی نفت (پالایشگاه و پتروشیمی)یعنی نامشخص بودن قیمت خوراک این صنایع (نفت خام،گاز طبیعی،میعانات گازی)برداشت.
با تصمیم نمایندگان ویژه رئیس جمهور در امور نفت در جلسه مورخ 20/12/86 به استناداصل یکصد و بیست و هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، به وزارت نفت اجازه دادند از طریق شرکت‌های تابعه به منظور تشویق سرمایه گذاری بخش غیر دولتی ( داخلی و خارجی ) نسبت به قیمت گذاری خوراک پالایشگاه‌های نفت خام ( میعانات گازی و نفت فوق سنگین ) که فاقد قیمت معین و بازار بین‌المللی است، براساس فرمول Price Conden sate =57% Na +17/2% Gas oil+22/5% ker،حداکثر به مدت ده سال اقدام نمایند.
همچنین وزارت نفت مجاز شد از طریق شرکت‌های تابعه در ضرایب فرمول یاد شده درمقاطع زمانی یک تا سه سال و در مذاکرات با طرف خارجی تجدید نظر نماید .
در همین راستا نمایندگان ویژه رئیس جمهور در امور نفت به وزارت نفت اجازه دادند از طریق شرکت‌های تابعه به منظور تشویق سرمایه گذاری بخش غیر دولتی اعم از داخلی و خارجی در احداث پالایشگاه‌های میعانات گازی در شهر‌های شیراز ، بندر عباس ، و جزیره قشم در قرارداد‌های فروش خوراک معادل سه در صد (3%) به قیمت فرمول مصوب خوراک پالایشگاه‌های یاد شده حداکثر به مدت ده سال تخفیف لحاظ کند.
این مصوبه در تاریخ 3/2/87 با امضای معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شد .
__________________